Spinningsykkel

Spinningsykkel [2023] – den ultimate guiden og testen

Innhold oppdatert: 13/3 2023 • Opprinnelig publisert 12/1 2022 • Vi tjener penger hvis du kjøper noe fra en av våre partnere.

Vil du bli i bedre form? Eller ønsker du å gå ned i vekt effektivt? Da er en spinningsykkel absolutt verdt å vurdere.

1

Sole Fitness SB700

Best i test
hos Best-i-Test.nu

En solid spinningsykkel som gir mulighet for meget høy motstand. Kraftig krank som tåler tunge tråkk. Svinghjul på 22 kg, samt bremsesystem med kevlar, gjør Sole SB700 perfekt til raske intervaller eller styrketråkk. Reimdrift gjør innendørssykkelen meget stillegående.

Beste pris: 16 999 kr

4.5/5

2

Abilica Indispin 2.1

Beste mellomvalg
hos Best-i-Test.nu

Spinningsykkelen for deg som er opptatt av individuell tilpasning. Med denne trener du som på utendørssykkelen hele året. Pedaler og setet har samme standard som utendørssykler og festes enkelt på. Trinnløs justering av sete og styre både vertikalt og horisontalt gir mulighet for perfekt sittestilling. 

Beste pris: 7 990 kr

4/5

3

FINNLO Speedbike CRT

FINNLO Spinningsykkel speedbike CRT er den perfekte partneren for den kraftfull og dynamisk utholdenhetstrening semi profesjonelt eller hjemme. Den lille dataen med LCD-display informerer om all viktig treningsdata som puls, frekvens og distanse, og har en integrert pulsmottaker for trådløs brystbelte.

Beste pris: 13 900 kr

4.5/5

4

Abilica Indoor Bike Racer 2.1

Abilica Racer 2.1 er en racing inspirert spinningsykkel som gjør deg sugen på på gi alt på treningsøkten. Det er spinningsykkelen for deg som vil ha sykkelfølelsen innendørs. Sykkelen leveres med 22 kg tungt svinghjul, som gir deg et jevnt og godt tråkk, uansett motstand.

Beste pris: 8 999 kr

4.5/5

5

FINNLO Speedbike CRS 3

Ønsker du å ta kondisjonstreningene dine hjemme til et nytt nivå og unngå å gå på treningsstudioet? Da er den kompakte og stabile FINNLO Speedbike CRS3 det riktige valget. Maksimal belastning er hele 150 kg, og LCD-skjermen inspirerer deg til nye mål for kondisjonstrening innen hjemmets fire vegger.

Beste pris: 9 495 kr

4/5

6

KEISER Indoor Bike M3i

Keiser var den første produsenten som begynte med magnet motstand på spinningsykkel. De var også først med å plassere svinghjulet bak, slik at svette ikke renner rett ned på svinghjul og lagre. Keiser M3i har en V-formet sykkelrammen gjør at det er mulig å tilpasse sittestillingen til praktisk talt alle kroppsfasonger, lengder og bredder.

Beste pris: 22 493 kr
Før: 29 990 kr

4/5

7

Titan Life Trainer S11

Titan Life S11 Indoor Bike kan anbefales til den gode og krevende mosjonisten. Med et 13 kg svinghjul kan det arbeides med ett lett og glidende tråkk. Computeren viser den grunnleggende informasjonen: tid, hastighet, distanse, kalorier forbrent, samt en scan-funksjon.

Beste pris: 3 990 kr

2.5/5

Fordeler med å investere i en spinningsykkel

Spinning er noe som kan gjøres hjemme, så det er en fin måte å spare penger på medlemskontingentene. Det gir også en flott trening som har liten innvirkning på leddene dine.

Det er mange fordeler med å investere i en spinningsykkel. Den første er at de er gunstige for personer med leddproblemer fordi de har lav effekt og gir en helkroppstrening. En annen fordel med spinningsykler er at de kan brukes hjemme slik at du ikke trenger å betale dyre treningsavgifter.

Overveielser når du velger din nye spinningsykkel

En spinningsykkel er en fin måte å trene på og holde seg i form. Det er et godt alternativ for folk som liker å trene, men ikke har tid til å gå på treningsstudio, eller for de som ikke liker å trene offentlig.

Så hva bør du ta i betraktning når du kjøper din nye spinningsykkel?

1) Pris: Du vil finne at det finnes mange forskjellige typer spin-sykler, fra rimelige som koster $100-$200, til dyrere som koster $1000-$2000. Vurder hvor mye du er villig til å bruke på din nye spinnsykkel og hvilken type kvalitet du vil ha før du begynner å lete. 2) Ramme: Rammen på sykkelen er viktig fordi den avgjør hvor mye vekt den kan holde og om den kan slås sammen eller ikke. . Du vil også vurdere hvor lang rammen er, hvor mange gir som er tilgjengelig, og om den er tung eller ikke. 3) Motstand: Motstanden til en sykkelmaskin kan ha stor innvirkning på treningen din. Hvis du leter etter noe med mye vekt som du vil bruke til intervalltrening, vil du gjerne gå med en som har et av de høyeste motstandsområdene. Hvis du ser etter en maskin som er enkel å bruke og som passer best for nybegynnere, vil du gjerne velge en med lavere rekkevidde. (4) Størrelse: Ettersom størrelsen på treningsområdet ditt endres, bør du ta hensyn til dette når du kjøper en sykkelmaskin. Om den er for stor eller for liten kan gjøre det vanskelig å trene på. (5) Skrå: Skrå ser ut til å være mindre stabil, men en skrå design er mer stabil enn en flat. en. (6) Vekt: Vekten til en maskin bestemmes av maksimal brukervekt. En tyngre sykkel vil være lettere å tråkke på enn en lett, men kan være vanskeligere å bære rundt på.

Pris

Du vil finne at det finnes mange forskjellige typer spin-sykler, fra rimelige som koster $100-$200, til dyrere som koster $1000-$2000. Vurder hvor mye du er villig til å bruke på din nye spinnsykkel og hvilken type kvalitet du vil ha før du begynner å lete.

Ramme

Rammen på sykkelen er viktig fordi den avgjør hvor mye vekt den kan holde og om den kan slås sammen eller ikke. . Du vil også vurdere hvor lang rammen er, hvor mange gir som er tilgjengelig, og om den er tung eller ikke.

Motstand

Motstanden til en sykkelmaskin kan ha stor innvirkning på treningen din. Hvis du leter etter noe med mye vekt som du vil bruke til intervalltrening, vil du gjerne gå med en som har et av de høyeste motstandsområdene. Hvis du ser etter en maskin som er enkel å bruke og som passer best for nybegynnere, vil du gjerne velge en med lavere rekkevidde.

Størrelse

Skrå

Vekt