massasjepistol

Massasjepistol guide & test [2023]

Innhold oppdatert: 13/3 2022 • Opprinnelig publisert 16/1 2022 • Vi tjener penger hvis du kjøper noe fra en av våre partnere.

Å finne den beste massasjepistolen er avgjørende for treningsentusiaster og folk som regelmessig tilbringer lange timer foran en datamaskin. Og det er ingen overraskelse. De beste massasjepistolene bruker pulserende rytme for å hjelpe deg målrette mot verkende muskler, lindre smerter og spenninger og slappe av – alt i komforten av ditt eget hjem.

Det er noe tidlig forskning som indikerer at de også fungerer. En studie fra 2020 av effekten av en fem minutters perkussiv massasje fra en massasjepistol fant at den kan øke bevegelsesområdet med nesten 20 %, mens Cleveland Clinic anbefaler massasjepistoler for oppvarming og nedkjøling under en treningsrutine.

Vi har testet noen av de beste massasjepistolene du kan få på det norske markedet.

1

Theragun Pro

Beste premiumvalg
hos Best-i-Test.nu

Theragun Pro er et meget kraftig verktøy med kommersiell kvalitet, designet med de samme funksjonene som brukes av profesjonelle! Dette er Theraguns beste produkt for dyp muskelbehandling, og den er mer personlig enn noensinne.

Beste pris: 6 700 kr
Før: 8 395 kr

5/5

2

Theragun Prime

Theragun Prime gir deg dyp muskelbehandling og har et ergonomisk og stilrent design. Denne massasjepistolen passer for alle! Med Prime frigjør du daglige anstrengelser og stress.

Beste pris: 3 370 kr

5/5

3

Hypervolt Plus

Romaskin fra Master Fitness som er veldig kompakt og enkel for effektiv hjemmetrening. Den er sammenleggbar og oppbevares enkelt når den ikke er i bruk. For å justere motstanden, vrir man på et ratt og kontroller deretter nøyaktig hvilken motstand du vil trene med

Beste pris: 4 995 kr

3.5/5

4

MusclePain

En kraftig romaskin med både luft og magnetisk motstand. Luftmotstanden gir deg en bedre opplevelse, og den magnetiske funksjonen gjør den egnet til f.eks erfarne brukere.

Beste pris: 1 599 kr
Før: 3 200 kr

5/5

5

Titan Life Water Rower Trainer R22II

Titan Life Water Rower R22II tilbyr en fantastisk treningsopplevelse. Dette er den nye oppdaterte versjonen som tar over fra den gamle modellen R22. På datamaskinen kan du enkelt og tydelig holde oversikt over antall rostrekk, tid, tid / 500M. hastighet, antall roeslag, totalt antall roeslag, distanse og kalorier.

Beste pris: 6 740 kr

4.5/5

6

First Degree Apollo Hybrid AR

Apollo Hybrid AR Romaskin gir deg både lyden og følelsen av å ro på vannet. Meget stabil konstruksjon i amerikansk ask og stål som passer like godt i stuen som på trimrommet. Romaskinen tar liten plass når du vipper den opp og det er enkelt å vippe den ned for å trene.

Beste pris: 12 999 kr
Før: 16 999 kr

4.5/5

7

FINNLO Aquon Evolution

Roing med Aquon Evolutionen kjennes realistisk og følesen er lik den å ro i vann. FINNLOs Aquon Evolution roergometer utmerker seg gjennom en prestasjon på 350 Watt, noe som gir perfekt motstand for intensiv power-trening.

Beste pris: 10 790 kr
Før: 11 465 kr

4/5

8

HAMMER Rower Ocean One

Med romaskinen HAMMER Ocean One kan du trene hele kroppen på en skånsom måte hjemme – uansett vær og tid på dagen. Med den avtakbare holderen for nettbrett/smarttelefon som kan dreies 360 °, kan du se filmer eller bli motivert av treningsapper mens du ror.

Beste pris: 8 745 kr

4/5

9

Christopeit Sport Cambridge II

Med denne romaskinen får du en rimelig treningsmaskin som gir deg den kondisjonstreningen du ønsker. Motstandsnivået kan enkelt justeres i fire nivåer. Når du er ferdig med treningsøkten kan du brette opp glideskinnen og enkelt sette den til side uten at romaskinen tar for mye plass.

Beste pris: 2 990 kr
Før: 4 790 kr

2/5

Hva er en massasjepistol?

En massasjepistol er en bærbar enhet som du kan bruke til å massere musklene dine. Det er en type muskelstimulator som bruker vibrasjon for å stimulere musklene i kroppen din.

Det brukes vanligvis med det formål å slappe av eller lindre stress eller spenninger i musklene. Den kan også brukes til rehabilitering og restitusjon etter fysisk aktivitet.

En massasjepistol er ikke like kraftig som en vanlig elektrisk massasjeapparat eller dypvevsmassasjeapparat. Men det tilbyr en enkel måte å få litt lindring fra muskelsmerter og sårhet hjemme, på kontoret eller på farten.

Hvordan fungerer en massasjepistol?

En massasjepistol er en håndholdt enhet som gir en vibrasjonsmassasje til musklene. Vibrasjonene leveres av motoren i massasjepistolen, som er festet til et metallrør med et håndtak i den ene enden og et rundt hode på den andre. slutt. Det finnes mange typer massasjepistoler, men den røde tråden er at motoren vibrerer hodet med en relativt lav frekvens og i et bestemt mønster. De fleste massasjepistoler opererer mellom 15-50 Hz.

Hva er fordelene med å bruke en massasjepistol?

Massasjepistoler er en enkel og effektiv måte å lindre muskelspenninger på. Disse håndholdte enhetene kan brukes til å slappe av musklene ved å bruke en rekke vibrasjoner.

En massasjepistol er en håndholdt enhet som brukes til å lindre muskelspenninger i kroppen. De er vanligvis batteridrevne, og har en rekke vibrasjonsinnstillinger.

Fordelene med å bruke en håndholdt trådløs massasjeapparat inkluderer:

  • Lettere smerter og stivhet i muskler
  • Forbedring av blodtilførselen til området
  • Redusere stressnivået
  • Forbedre egenomsorgen
  • Fremme avslapning
  • Forbedre søvnkvaliteten

Hvordan velge den beste massasjepistolen for deg?

Massasjepistoler er et populært verktøy for folk som ønsker å lindre muskelsmerter og spenninger. De brukes også til tøying før trening og for restitusjon etter en treningsøkt.

Det viktigste å se etter i en massasjepistol er batterilevetiden. Du vil at det skal være minst 45 minutter med kontinuerlig bruk. Og du vil at den skal kunne holde en lading slik at du ikke trenger å bekymre deg for å lade den hele tiden.

En annen viktig faktor er varmen på massasjehodet. Den må være justerbar, med en rekke forskjellige innstillinger: høy, lav og av. Temperaturene bør også kunne tilpasses; hvis ikke kan du bruke hendene eller et teppe.

Til slutt, se etter et brukervennlig design som lar deg vedlikeholde det enkelt og rent.

Hvilke kroppsdeler kan en massasjepistol brukes til?

Massasjepistolen er et populært verktøy som kan brukes til å gi lindring i mange deler av kroppen.

Den vanligste bruken av massasjepistolen er på føttene og bena, men den kan også brukes på andre deler av kroppen som rygg, nakke, skuldre, hofter og armer.

Denne enheten er ikke bare for personer med skader eller smerter. Det er også flott for folk som leter etter en måte å lindre stress og spenninger fra musklene eller bare vil slappe av etter en lang dag på jobb.

Konklusjon: Hvorfor bør du investere i en håndfri massasjepistol i dag?

Massasjepistoler er en fin måte å få massasje på uten å måtte gå på spa. Disse enhetene er også bærbare, så de kan brukes på mange forskjellige steder.

Hvis du har lett etter en måte å få massasje på uten å måtte forlate huset, bør du investere i en håndfri massasjepistol i dag. Disse enhetene er enkle og rimelige, og de gir noen gode fordeler som vil gjøre livet ditt bedre.

Vår ekspert anbefaler

triggerpoint-pro

Trigger Point Pro

Før 5.285 kr. Spar 17 % (1.000 kr.)

triggerpoint-pro

Vår ekspert anbefaler

Trigger Point Pro

Beste pris: 2 990,- hos Massasjepistoler.no