Informasjonskapsel- og personvernspolicy

Introduksjon

Når du besøker actiove-rehab.no, samles det inn informasjon om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt og øke verdien av annonsene som vises på siden. Hvis du ikke ønsker at informasjon skal samles inn, bør du slette informasjonskapslene dine (se veiledning) og unngå videre bruk av nettstedet. Nedenfor har vi utdypet hvilken informasjon som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

Informasjonskapsler

Nettstedet bruker «informasjonskapsler», som er en tekstfil som lagres på datamaskinen din, mobiltelefon eller lignende, med formålet å gjenkjenne den, huske innstillinger, utføre statistikk og rette annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode som for eksempel virus.

Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler.

Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, kan annonsene bli mindre relevante for deg og vises oftere. Du kan også risikere at nettstedet ikke fungerer optimalt og at du ikke får tilgang til visse innhold.

Nettstedet inneholder informasjonskapsler fra tredjeparter, som kan omfatte:

  • WordPress (systemet denne nettsiden er bygget i)
  • Google Analytics (program for måling av brukeratferd)
  • Facebook (Annonsering)
  • Adtraction (affiliate-nettverk)
  • Adrecord (affiliate-nettverk)

Mer info om Adtraction og Adrecord

Vi bruker annonser fra affiliate-nettverkene Adtraction og Adrecord på nettsiden vår. For å få betaling for annonsene vi bruker, registreres det når du klikker på en annonse/annonsekobling. Netteverkene legger inn en informasjonskapsel og registrerer IP-adresse osv. for å kunne spore at et salg/en ledelse kommer fra oss. Informasjonen brukes utelukkende til dette formålet. Vi har gitt nettverkene tillatelse til å registrere, lagre og behandle denne informasjonen i samsvar med personvernpolicyen deres.

Personopplysninger

Personopplysninger er alle typer informasjon som kan henføres til deg i en eller annen grad. Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler en rekke slike opplysninger. Dette skjer for eksempel ved vanlig tilgang til innhold, hvis du melder deg på nyhetsbrevet vårt, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, bruker andre tjenester eller gjør kjøp via nettstedet.

Vi samler vanligvis inn og behandler følgende typer informasjon: En unik ID og teknisk informasjon om datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din, IP-adressen din, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på (interesser). Hvis du gir uttrykkelig samtykke og selv legger inn informasjonen, behandler vi også: Navn, telefonnummer, e-postadresse, adresse og betalingsinformasjon. Dette vil vanligvis skje i forbindelse med opprettelse av pålogging eller ved kjøp.

Sikkerhet

Vi har tatt tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre at informasjonen din utilsiktet eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, mistet, ødelagt eller kommer i hendene på uvedkommende, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg annonsene som har størst sannsynlighet for å være relevante for deg, registrere kjøpene og betalingene dine, samt levere de tjenestene du har bedt om, for eksempel å sende ut nyhetsbrev. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimalisere tjenestene og innholdet vårt.

Lagringsperiode

Informasjonen lagres så lenge det er tillatt i henhold til lovgivningen, og vi sletter den når den ikke lenger er nødvendig. Perioden avhenger av typen informasjon og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjon slettes.

Deler informasjon

Data om bruken din av nettstedet, hvilke annonser du mottar og eventuelt klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment osv. deles med tredjeparter i den grad disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om, i avsnittet om «Informasjonskapsler» ovenfor. Informasjonen brukes til å målrette annonsering.

Vi bruker også en rekke tredjeparter til å lagre og behandle data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og kan ikke bruke dem til egne formål.

Innsyn og klager

Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan også når som helst protestere mot at opplysninger brukes. Du kan også trekke tilbake samtykket ditt til at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysningene som behandles om deg, er feil, har du rett til å få dem rettet eller slettet. Henvendelser om dette kan sendes fra kontaktsiden vår. Hvis du vil klage på behandlingen av personopplysningene dine, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

Utgiver

Nettstedet eies og publiseres av:

Nordskov Media ApS
Ryesgade 106A, 2. etasje
2100 København Ø
Danmark
Organisasjonsnummer: DK41148187