EVO Fitness treningssenter

Artikkelen er faktasjekket av Mads Nordskov ☑ – Siden er brukerfinansiert, noe som betyr at vi tjener en liten prosentandel hvis du kjøper noe fra våre partnershops. Det øker ikke prisen for deg.

EVO Fitness har vært i drift siden 2010 og har hatt som mål å bli ledende blant treningssenterkjeder. De er dedikerte til å gjøre trening enkelt og tilgjengelig for alle sine medlemmer. Dette er tydelig i de 39 treningssentrene i hele deres medlemsområder. Disse stedene streber etter å gi en opplevelse med lav terskel, som appellerer til både avslappede mosjonister og styrketreningentusiaster.

Hos EVO Fitness forstår de at alle har ulike behov når det gjelder fysisk aktivitet, og derfor tilbyr de et omfattende utvalg av muligheter og aktiviteter. Deres fasiliteter inkluderer avansert kardioutstyr som løpebånd, elliptiske treningsmaskiner, romaskiner, spinningsykler og mer, mens deres styrketreningutstyr omfatter vektslater, vektstenger, vektbenker, medisinballer og kabelmaskiner. For å holde medlemmene motiverte og engasjerte i treningen tilbyr EVO Fitness også en rekke ulike klasser, inkludert yoga, aerobic, Pilates og bootcamp-klasser.

Deres engasjement i å gi en behagelig opplevelse understøttes av moderne design i deres treningssentre. Fra lyse farger til komfortable seter – alt er designet med ett mål for øyet: å skape en innbydende atmosfære der alle føler seg hjemme. I tillegg til denne komfortable atmosfæren (og stilen) finnes det også mange kvalifiserte trenere som står klare til å hjelpe deg med å guide deg gjennom dine treningsmål, uansett hva dine mål måtte være.

Til slutt er et annet særpreg ved EVO Fitness, deres dedikasjon til å hjelpe sine medlemmer å nå målene sine raskere – takket være bruken av innovativ teknologi som bærbare fitness-trackere som kan overvåke framskrittene dine og holde deg motivert under hele reisen. Med disse verktøyene tilgjengelig (og kunnskapen om at du er en del av noe større) blir det enklere enn noensinne for medlemmene å gjøre permanente livsstilsendringer – noe som kan føre til en sunnere livsstil for hver enkelt medlem og en sterk fællesskapsfølelse blant alle som er involvert i EVO Fitness.

Les mer Les mindre

Hvorfor EVO Fitness er det rette valget for deg

Som medlem av EVO Fitness kan du oppleve en treningsøkt på flere nivåer som er uten sammenligning med andre konkurrenter. Med sentre som er åpne fra kl. 5 til 14 hver dag (inkludert helligdager), kan du fritt sette opp din egen tidsplan og få plass til trening når det passer inn i din daglige rutine. Da hvert senter også begrenser antallet medlemmer, trenger du ikke bekymre deg for overfylt eller lange køer på utstyr. Du kan også være trygg på at det ikke er noen skjulte kostnader eller gebyrer knyttet til medlemskapet, slik at du kan fokusere på å mestre treningen i stedet for å bekymre deg for tekniske detaljer!

I tillegg gir EVO Fitness sine medlemmer tilgang til My EVO – en online portal hvor de enkelt kan administrere sitt medlemskap. Gjennom denne plattformen kan de fryse, endre eller avbryte sitt medlemskap når de ønsker, og de kan også bestille økter med personlig trener hvis det er nødvendig. Medlemmene får altså ikke bare full kontroll over sitt medlemskap, men også muligheten til å få personlig hjelp og veiledning under hele sin treningsreise.

EVO Fitness sikter mot å skape en behagelig treningsøkt for sine medlemmer og samtidig sørge for at de får alle de nødvendige verktøyene for å nå sine mål og forbedre sin helse og velvære – noe som skiller oss fra konkurrentene.

Informasjon om EVO Fitness medlemskap

EVO Fitness tilbyr en fantastisk medlemskapsavtale – for bare 375 NOK per måned får du tilgang til alle deres moderne fasiliteter og utstyr, samt eksklusive rabatter og andre fordeler. Når du registrerer deg, er det et engangskostnadsgebyr på 249 kroner som må betales igjen hvis du velger å avslutte medlemskapet ditt og søker om å bli medlem igjen i fremtiden. Medlemskapet ditt begynner fra dagen du registrerer deg, enten det er i en kampanje eller vanlig periode.

EVO Fitness tilbyr også en gratis prøveperiode for nye medlemmer, som varer 14 dager. Hvis du bestemmer deg for ikke å fortsette medlemskapet ditt etter prøveperioden har utløpt, trenger du ikke å betale for å delta i prøveperioden. Medlemskapet er åpent for alle over 16 år som oppfyller nødvendige krav.

Teamet hos EVO Fitness jobber virkelig for å skape et miljø der alle føler seg velkomne, støttet og motivert på sin fitnessreise. Uansett om det er å delta på de mange ulike klassene de tilbyr eller å bruke den nyeste utstyret, ønsker de å sikre at medlemmene får det beste ut av besøket sitt. Deres veldig erfarne team står alltid til disposisjon for å gi råd og veiledning om nødvendig.

Profesjonell treningshjelp hos EVO Fitness

Å jobbe med en personlig trener kan være en utrolig effektiv måte å forbedre resultatene av styrketrening og skape sunne vaner, da det gir struktur og motivasjon til å yte optimalt. Hos EVO Fitness tilbyr de personlige trenere på ulike nivåer avhengig av hvor lang utdanning de har gjennomført og hvor mye erfaring de har. Det betyr at kundene blir fakturert etter ekspertisenivået til deres PT, noe som gjør at de kan betale for akkurat den hjelp de trenger, uten å måtte bruke for mye penger.

Personalet hos EVO Fitness har oppnådd betydelig faglig ekspertise innenfor sitt område gjennom mange års erfaring, så du kan være sikker på at du får kvalitetsrådgivning når du søker deres tjenester. De ulike sertifiseringsnivåene betyr også at hver personlig trener er dyktig til ulike metoder og teknikker, som kan være mer egnet til individuelle behov. Noen kan for eksempel spesialisere seg i å gi råd om ernæring eller vektkontroll, mens andre kan yte mer spesialisert støtte til personer med komplekse medisinske tilstander eller funksjonshemminger.

I tillegg gir en personlig trener fra EVO Fitness ansvar, veiledning og kunnskap om hvordan man kan nå sine fitnessmål på en sikker og effektiv måte. De vil også hjelpe med å identifisere eventuelle dårlige vaner eller feil form under styrketrening, som kan føre til skader eller hindre fremgang mot de ønskede målene. Alt dette skjer under tilsyn av kvalifiserte fagfolk som forstår viktigheten av korrekt teknikk når man trener.

Til slutt betyr det å ha en personlig trener fra EVO Fitness at du får tilgang til skreddersydd rådgivning, støttet av troverdig erfaring, som vil sette deg i stand til å nå dine fitnessmål raskt og effektivt, mens du forblir trygg underveis.

Sentre i Agder

EVO Fagerholt

Magnus Barfots vei 9a, Kristiansand

Sentre i Innlandet

EVO Lillehammer

Gudbrandsdalsvegen 188, 2619 Lillehammer

EVO Gran

Storgata 10, 2750 Gran

Sentre i Nordland

EVO Narvik

Bolagsgata 20, 8514 Narvik

Sentre i Oslo

EVO Årvoll

Årvollveien 23, 0590 Oslo

EVO Nordstrand

Ekebergveien 233, 1162 Oslo

EVO Frysja

Frysjaveien 42, Oslo

EVO Sjølyst

Karenslyst Allé 12-14, 0278 Oslo

EVO Vika

Munkedamsveien 20, Sentrum, 0250 Oslo

EVO Nydalen

Nydalsveien 36, 0484 Oslo

EVO Oscarsgate

Oscars gate 20, 0352 Oslo

EVO Bryn

Østensjøveien 79, 0667 Oslo

EVO Ryen

Ryensvingen 3, 0680 Oslo

EVO Majorstua

Sørkedalsveien 9, 0369 Oslo

EVO Grünerløkka

Thorvald Meyers gate 72, 0552 Oslo

EVO Røa

Vækerøveien 207, 0751 Oslo

Sentre i Rogaland

EVO Ålgård

Ålgårdsheia 6, 4330 Ålgård

EVO Bryne

Arne Garborgs veg 17, 4340 Bryne

EVO Egersund

Elganeveien 1, Egersund

EVO Sandnes

Erling Skjalgssons gate 2a, Sandnes

EVO Bjergsted

Kaptein Mejlænders gate 23, 4026 Stavanger

EVO Haugesund

Karmsundgata 72, 5529 Haugesund

EVO Paradis

Lagårdsveien 78, 4010 Stavanger

EVO Forus

Lagerveien 1, 4033 Stavanger

Sentre i troms og Finnmark

EVO Kirkenes-Hesseng

E. K. Andersons vei 4, 9912 Hesseng

EVO Tromsø Nord

Stakkevollvegen 63, 9010 Tromsø

EVO Tromsø Sør

Strandvegen 140, 9006 Tromsø

Sentre i trøndelag

EVO Levanger

Jernbanegata 11, 7600 Levanger

Sentre i Vestfold og telemark

EVO Larvik

Frankendalsveien 97, 3274 Larvik

EVO Tønsberg

Heimdalsvingen 1, 3117 Tønsberg

EVO Sandefjord Vest

Skiringssalveien 20, 3208 Sandefjord

EVO Horten

Strandparken 3-5, 3187 Horten

EVO Sandefjord Øst

Uranienborgveien 4, 3217 Sandefjord

Sentre i Vestland

EVO Nordnes

C. Sundts gate 53, 5004 Bergen

EVO Damsgårdssundet

Damsgårdsveien 82, 5058 Bergen

EVO Os

Industrivegen 2, 5200 Os

EVO Nesttun

Østre Nesttunvegen 10, 5221 Nesttun

EVO Nordås

Søråshøgda 9, 5235 Rådal

Sentre i Viken

EVO Strømsø

Bjørnstjerne Bjørnsons gate 60, Drammen

EVO Moss

Dronningens gate 1, 1530 Moss

EVO Asker

Fusdal Terrasse 3, 1387 Asker

EVO Stabekk

Gamle Drammensvei 46a, 1369 Stabekk

EVO Østerås

Grini Næringspark 1, 1361 Østerås

EVO Kongsberg

Herman Foss gate 12, 3611 Kongsberg

EVO Drøbak

Holterveien 2a, 1448 Drøbak

EVO Hønefoss

Kong Rings gate 1, Hønefoss

EVO Drammen

Nedre Torggate 17, 3015 Drammen

EVO Jessheim

Nordre Dølibekken 12, 2050 Jessheim

EVO Konnerud

Pettersvollen 3, 3032 Drammen

EVO SNØ

Snøfonna 1, Lørenskog

EVO Lillestrøm

Solheimsgata 1, 2000 Lillestrøm

EVO Fredrikstad

Storgata 32, 1607 Fredrikstad

EVO Greåker

Tamburveien 9, 1718 Greåker

EVO Nannestad

Teiealleen 5, 2030 Nannestad

EVO CC Drammen

Tomtegata 36, 3012 Drammen